Psykoterapeut Århus


Målet med psykoterapi er at hjælpe dig med at udvikle bedre forståelse dig selv og andre, og at øge dine muligheder for at håndtere vanskelige udfordringer i dit liv.

Du er kommet det rette sted

Du er kommet til det rette sted, hvis du søger efter en erfaren og kompetent psykoterapeut i Århus. Som psykoterapeut MPF har jeg specialiseret mig i at hjælpe mine klienter med at håndtere forskellige uhensigtsmæssige mønstre og problemer, som kan påvirke deres liv og trivsel negativt.

Jeg er en erfaren terapeut, der har arbejdet med en bred vifte af mennesker i forskellige situationer og aldersgrupper og med forskellige baggrunde.

Erfaren psykoterapeut

Som erfaren psykoterapeut er jeg dedikeret til at hjælpe mine klienter med at opnå bedre forståelse for deres følelser, tanker og adfærdsmønstre. Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor jeg tager hensyn til alle aspekter af mine klienters liv, herunder deres sociale relationer, arbejdsmæssige forhold og personlige mål.

Aarhus Psykoterapi

Jeg har klinik i Klinik Terapihuset, Århus - Åbyhøj - Min tilgang er baseret på tillidsfulde samtaler og fortrolighed. Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt og støttende miljø, hvor klienterne kan tale åbent om deres bekymringer. Jeg tror på, at en dybere kontakt og en ærlig og åben dialog er afgørende for at skabe et solidt terapeutisk forhold og for at hjælpe mine klienter med at opnå deres mål.

Terapeutiske samtaler

Uanset hvad du søger hjælp til, kan du være sikker på, at jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at hjælpe dig med at overvinde dine problemer og opnå en bedre livskvalitet. Jeg tilbyder et bredt udvalg af terapeutiske samtaler og tekker, herunder ACT-Terapi, Metakognitiv Terapi, Gestaltterapi, Telefonterapi, Walk & Talk og Mindfulness Du kan læse om det her .

Psykoterapi Aarhus

Jeg tilpasser forløbet til dine unikke mål og behov i dit liv, og jeg er klar til at hjælpe dig ud af det, som du oplever som problematisk og hindrende for dit liv. Det kan være stress, angst, depression, traume, sorg, ensomhed, eksistens, krise, konflikthåndtering, misbrug, manglende selvværd eller andet som du finder vigtigt at forandre i dit liv - og som du vil fokusere på din personlige udvikling.

Individuel psykoterapi i Aarhus

Individuel psykoterapi i Aarhus kan være en effektiv måde at arbejde med personlige problemer, såsom angst, sorg og depression, stress eller relationelle problemer. Som psykoterapeut i Aarhus tilbyder jeg en tryg og støttende ramme, hvor du kan arbejde med dine personlige udviklingsmuligheder på en måde, der tilpasses dine unikke behov og mål.

Under vores sessioner vil vi arbejde på at udforske dine tanker, følelser og adfærdsmønstre. Vi vil identificere de faktorer, der påvirker dine problemer, og finde strategier, der kan hjælpe dig med at håndtere dem på en mere bevidst og effektiv måde.

Jeg vil støtte dig i at opnå en større forståelse for dig selv og dine relationer, samt hjælpe dig med at opbygge stærkere coping-færdigheder og øge din selvbevidsthed.

Jeg arbejder med en bred vifte af terapeutiske teknikker, der tilpasser dine individuelle behov. Jeg er uddannet psykoterapeut ved den certificerede psykoterapeut-uddannelse Essens - kurser, hvor jeg nu er tilknyttet som underviser i nyere kognitive mindfulness-baserede terapiformer som ACT - Acceptance and Commitment Therapy. Jeg underviser også i Coaching.

Jeg vil altid vælge den terapeutiske tilgang, der passer bedst til din personlige udvikling og mål, som du søger, ud fra de erfaringer, jeg har.

Min tilgang til terapi er baseret på et dybt respektfuldt og empatisk forhold til mine klienter. Jeg tror på, at et trygt og støttende miljø er afgørende for at opnå positive forandringer. Jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en terapeutisk ramme, der passer til dine unikke behov og mål.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en terapeutisk proces, der hjælper klienter med at undersøge mentale og følelsesmæssige udfordringer for at opnå en bedre livskvalitet. Det kan omfatte forskellige terapeutiske tilgange, såsom MBT- mindfulness-baseret terapi, ACT -Acceptance and Commitment Therapy, Gestalterapi - Eksistentiel terapi og Metakognitiv Terapi m.fl 

Målet med terapien er at hjælpe klienten med at udvikle bedre forståelse for sig selv og andre, og øge deres evner til at håndtere udfordringer i deres liv.

Her bliver du mødt med venlighed, nærvær og respekt

Jeg lægger stor vægt på at møde mine klienter med venlighed, omsorg, nærvær og respekt. Jeg tror på, at et tillidsfuldt og empatisk forhold er afgørende for at skabe en terapeutisk proces, der er en effektiv, forandrende og positiv oplevelse. Jeg vil støtte dig i at udforske dine udfordringer og finde de bedste muligheder for at opnå dine mål og øge din livskvalitet.

Min tilgang til psykoterapi bygger på forskellige teorier og metoder i min behandling

Psykoterapi er en behandlingsform, der kan hjælpe med at støtte og behandle mentale og følelsesmæssige problemer, såsom angst, depression, stress og traumer. Målet med psykoterapien er at hjælpe klienten med at opnå balance i deres liv ved at give dem forudsætninger for at tackle udfordringer og udvikle bedre coping-mekanismer.

Terapi kan omfatte forskellige terapeutiske tilgange, såsom kognitiv adfærdsterapi og coaching, eksistentiel terapi eller mindfulness-baseret terapi.

Professionel psykoterapi i Aarhus hos Jens E. Mortensen

Når vi står over for naturlige udfordringer i livet, er det helt sikkert en god idé at søge hjælp fra andre. Uanset om vi oplever stor smerte, frygt eller endda traumer, kan det være svært at navigere på egen hånd. Livet byder på både gode og dårlige oplevelser, og det kan være vigtigt at have nogen til at guide sig igennem de svære tider.

Desværre kan vores familie eller nærmeste pårørende ikke altid give os den nødvendige støtte i sådanne situationer. Derfor kan det være gavnligt at søge professionel hjælp fra en terapeut, der har erfaring og ekspertise til at hjælpe med at håndtere udfordringer og komme igennem en vanskelig periode. Det er vigtigt at huske, at det at søge hjælp ikke er et tegn på svaghed, men derimod et tegn på mod og situations-omsorg.

Ofte stillede spørgsmål om terapi i Århus

Hvad koster en time hos en psykoterapeut?

Det er vigtigt at undersøge priserne på psykoterapi, da de kan variere afhængigt af terapeutens erfaring og uddannelse og kvalifikationer. Nogle terapeuter tilbyder også forskellige betalingsmuligheder eller rabatter til studerende eller personer med lav indkomst. Gennemsnitsprisen for psykoterapeuter ligger på mellem 700,- 900,- kr. pr. tid

Du kan se mine priser ved at klikke her

Hvad er forskellen på en psykolog og en psykoterapeut?

Mens både psykologer og psykoterapeuter arbejder med menneskers mentale og følelsesmæssige sundhed, er der nogle forskelle mellem de to.

En certificeret psykoterapeut har taget en uddannelse på minimum fire år, og har helt fra starten fået træning i at arbejde med klienter. En psykolog har en teoretisk uddannelse i psykologi fra universitetet. Derudover har mange psykologer også taget en praktisk efteruddannelse i psykoterapi. Det er dog ikke et krav.

Både psykologer og psykoterapeuter laver samtaleterapi, og der findes mange forskellige metoder og tilgange blandt både psykologer og psykoterapeuter.

Det, der har størst betydning for, om du som klient får det bedre, er den relation og kemi, du og behandleren har.

Du kan se de forskellige terapiformer som jeg arbejder med ved at klikke her

Kan man få henvisning til psykoterapeut?

Nej det kan man ikke. Fordelen ved en psykoterapeut i århus er at der ofte er kortere ventetid og timeprisen er lavere. Nogle gange er den endelige pris du betaler som klient det samme.

Kan man få tilskud til psykoterapeut?

Du kan desværre  ikke  få offentligt tilskud hos en psykoterapeut.

Der findes tilskudsordninger i forskellige sammenhænge. Eksempelvis kan der være private forsikringer, der giver tilskud til psykoterapeuter.

Jeg tilbyder en lavere timepris, hvis du har fået en henvisning fra din læge. Kontakt mig for en aftale om dette.

Hvis du søger individuel psykoterapi i Aarhus, er du velkommen til at kontakte mig for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet og trivsel i dit liv.