Oplever du dig fanget af belastende vaner og
afhængighed?
... Måske kan jeg hjælpe dig fri?

Det er ikke ualmindeligt at opleve sig fanget i mønstre af afhængighed og belastende vaner. Det kan føre til tab, frustration, skyld og håbløshed. Hvis du er klar til at bryde ud nu, er der håb, og du behøver ikke at kæmpe alene. Som psykoterapeut har jeg mulighed for at hjælpe og støtte dig på din rejse mod frihed.

Omsorgsfuldt terapiforløb

Jeg har omfattende erfaring og forstår dybden af afhængighed, og jeg kan tilbyde et personligt tilpasset terapiforløb i overensstemmelse med dine individuelle behov. Som psykoterapeut bringer jeg en stor forståelse af menneskelig adfærd, følelser og relationer ind vores samarbejde. Jeg tilbyder en omsorgsfuld og støttende terapeutisk ramme, hvor du trygt kan udforske og forstå de underliggende årsager til dine belastende vaner og afhængigheder.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Jeg tror på en holistisk tilgang i terapien, der omfatter både de fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter af afhængighed. Sammen vil vi udforske dine tankemønstre, følelser og adfærdsmønstre for at identificere, forstå og ændre de mønstre, der opretholder din afhængighed.
Mit afsæt er en solid forståelse af evidensbaserede terapeutiske metoder i min behandling: Kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, ACT- Accept og Engagementsterapi samt mindfulness. Jeg integrerer tilgangene ud fra din særlige situation med det formål at skabe varige positive forandringer i dit liv. Jeg er optaget af at støtte dig i en afklaring af, hvad der er vigtigt i dit liv, og hvilke forandringer, der er særligt betydningsfulde for dig at skabe.

Vejledning og støtte

Under dit terapeutiske forløb vil jeg guide og støtte dig gennem de udfordringer, som du møder på vejen. Jeg tilbyder strategier og metoder til at håndtere akutte symptomer og forebygge tilbagefald. Samtidig vil jeg understøtte dit mod til at gøre nye erfaringer og til at opdage dine egne styrker og ressourcer for dermed at få ny selvindsigt og bevidsthed. Det vil styrke dit engagement og øge din personlige vitalitet og vækst på vej mod det, der er vigtigt for dig, og som giver dit liv mening.

Sådan kommer du i gang 

Kontakt mig gerne for en gratis telefonisk forsamtale, hvor vi kan tale om dine behov, ønsker, mål, og hvordan jeg bedst kan støtte dig på din vej til det liv, du ønsker at leve.
Et vellykket terapiforløb kan hjælpe til dig at genfinde ressourcer, mod og engagement samt fornyet vitalitet.

Se mere på og aftal tid på: Livsvilje

Du har mulighed for gratis rådgivning og hjælp her:

Psykiatrifonden  Psykiatrifonden temaer  

Misbrugsportealen: